Spiral bivirkninger Glostrup

Her er det vigtigt at skelne mellem følger af kroppens tilpasning til spiralen og egentlige bivirkninger. Indkøringsperioden er først og fremmest karakteriseret ved   Mangler: glostrup. Der kan være bivirkninger som kvalme, opkastning, brystspændinger, blødninger, Pillen kan nemlig nedsætte virkningen af p-piller, minipiller, hormonspiral. Før oplægningen, vil du blive informeret om spiralen, virkning, bivirkning samt den lille risiko der er forbundet med indgrebet og du skal give mundtlig accept.

Spiral bivirkninger Glostrup - virkede

Copyright © SOL. Selvom jeg fik lokalbedøvelse kunne jeg sagtens mærke det. Hvis kvinden ikke ønsker p-piller eller en hormonspiral er P-stav en god mulighed. Men når jeg spurgte gynækologen og min læge svarede de begge at den bestemt måtte været faldet ud af sig selv, uden at jeg havde lagt mærke til det.

Videos

Spiral bivirkninger Glostrup - Bugge Christiansen

Der var sku pænere på briksen da jeg fødte min datter. Der er større chance for at få det ved at ha en spiral. Det fjernede væv vil blive sendt til mikroskopisk undersøgelse på Hvidovre Hospital. Da jeg fik den lagt op gjorde det MEGET ondt, fik ikke tilbudt bedøvelse :- jeg blødte "mindre" i et halv års tid hvorefter det holdt helt op, dog med brunligt udflåd en gang hver 2 mdr. Pøj pøj med det.

0 comments

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

1 2